


JAPANESE COCKTAILS & MOCKTAILS
If you have any allergies or intolerances, please inform the staff. | No dish, food product or beverage, including the cover charge, can be charged if it is not requested by the customer or if it is not used by the customer.
JAPANESE COCKTAILS & MOCKTAILS
NEW!!! ICHIJIKU APPLETINI
Um cocktail fresco cítrico e doce, com vodka infusionada com maça verde, feita na casa, xarope de figo seco feito pelos nossos bartenders, maça granny smith e sumo de limão. | A fresh citrus and sweet cocktail, with house-made green apple infused vodka, dried fig syrup made by our bartenders, granny smith apple and fresh lemon juice.
€ 10

SAKETINI (YUZU, ICHIGO, LYCHEE, PASSIONFRUIT)
Sake, sumo de lima, sumo de limão yuzu, clara de ovo. Sabores Limão YUZU, Morango, Lichia ou Maracujá. Opção sem alcool. | Sake, lime juice, yuzu lemon juice, egg white.Flavours Yuzu Lemon, Strawberry, Lychee or Passionfruit. Option without alcohol.
YUZU SAKETINI
€ 11
ICHIGO SAKETINI
€ 11
LYCHEE SAKETINI
€ 11
PASSHONFURŪTSU SAKETINI
€ 11
Sem alcool / Without Alcohol
€ 9

KYUSHIKI MULE
uma espécie de whisky mule, bulleit rye whisky, xarope de canela e pimenta sichuan, romã e alecrim, ginger beer | kind of a whisky mule, made with bulleit rye whisky, cinnamon and sechuan pepercorn syrup, pomegranate, rosemary, and ginger beer. It´s strong, for ginger lovers only.
€ 11
Sem alcool | Without Alcohol
Sem alcool | Without alcohol
€ 9
SHOCHU EXPRESS
Shochu, licor café, café, chocolate negro. Opção sem alcool. | Shochu (japanese fermented drink with 25º alcohol, coffe liquor, 1 expresso cofee, and dark chocolate sprinkles. Option without alcohol.
€ 10

GURĒPUFURŪTSU GINGER UPPER
Gin Bombay Saphire, licor de sabugueiro, sumo de toranja fresco, hortelã. Decorado com hortelã e toranja desidratada. opção sem alcool | Gin Bombay Saphire, elderflower liquor, fresh grapefruit juice, mint leaves. Decorated with mint and dried grapefruit. Option without alcohol.
€ 11,50
Sem alcool | Without Alcohol
Sem alcool | Without alcohol
€ 9
ICHIGO GINGER UPPER
Gin Bombay Saphire, morangos frescos, sumo de lima, hortelã, xarope de gengibre e ginger ale. Decorado com hortelã e morango. Opção sem alcool | Gin Bombay Saphire, fresh strawberries, lime juice, mint leaves. Decorated with mint and strawberry. Option without alcohol
€ 11,50
Sem alcool | Without Alcohol
Sem alcool | Without alcohol
€ 9
KUREMENTAIN WHISKY SOUR
"kurametudo", uma especie de whisky sour feito com sumo de clementina, bulleit rye whisky, e clara de ovo | kind of a whisky sour, made with fresh clementine juice, bulleit rye whisky, and egg white.
€ 11

DRAGONBALL HIBISCUS GINGER
Gin infusionado com hibiscus, e sumo de limão. Fresco citrico e floral | Gin infused with hibiscus, and lemon juice. Citric and floral.
€ 10

WASABI MOSCOW MULE
Vodka, shochu, sumo de lima, fever tree ginger beer, wasabi, gengibre confitado e limão desidratado | Vodka, shochu, lime juice, fever tree ginger beer, wasabi, confited ginger and dehydrated lemon. It´s Strong, for ginger lovers only.
€ 11
Sem alcool | Without Alcohol
Sem alcool | Without alcohol
€ 9
HASHIKO DOG
Shochu Ichiko , sumo de lima, grand marnier, bitter de laranja, laranja desidratada e um segredo do koppu. excelente como aperitivo. | Shochu Ichiko, lime juice, grand marnier, orange bitter, dried orange and a special secret. Great appetizer.
€ 10

AMARGUINHA SOUR
Sake, amarguinha, sumo de limão, sumo de limão yuzu, clara de ovo, angostura. | Sake, portuguese almond liqueur amarguinha, lemon juice, yuzu lemon juice, egg white, angostura bitter.
€ 10

OLD FASHIONED
Bulleit bourbon Rye whisky, bitter de angostura, Zest de laranja, cereja marraschino | Bulleit bourbon Rye whisky, angostura bitter, Orange Zest, marraschino cherry
€ 11

JAPANESE GINS
GIN JINZU | FEVER TREE
JINZU | FEVER TREE Rodela de maçã verde | Green apple slice
€ 11

NIKKA COFFEY GIN | FEVER TREE
Aromatizado com zest de limão | Flavored with lemon zest
€ 11,50

GIN ROKU | FEVER TREE
Aromatizado com zest de limão e gengibre fresco | Flavored with lemon zest and fresh ginger
€ 11,50

GIN BOMBAY SAPHIRE | FEVER TREE
Aromatizado com zest de limão | Flavored with lemon zest
€ 10

GIN FRUTOS VERMELHOS BEEFEATER 24 | FEVER TREE
Frutos vermelhos caramelizados | Caramelized red fruits
€ 9,50

GIN TRILOGIA CITRICA BEEFEATER 24 | FEVER TREE
Aromatizado com gengibre, zest de limão, lima, laranja desidratada | Flavored with ginger, lemon zest, lime, dehydrated orange
€ 10

JAPANESE WHISKIES
WHISKY NIKKA NEW DAYS
O Whisky Nikka Days, a mais recente criação da marca, Um delicado equilíbrio é alcançado pela habilidosa mistura de whiskies de grãos suaves e maltes levemente trufados. Com aromas florais impressionantes, esta expressão oferece uma sensação na boca extremamente sedosa e sabores frutados que se elevam e se expandem, deixando para trás um delicioso sabor. | A delicate balance is achieved by the skillful blending of mellow grain whiskies and slightly peated malts. With impressive floral aromas, this expression offers an extremely silky mouthfeel and fruity flavors that rise and expand, leaving behind a delightful aftertaste.
€ 9

WHISKY FROM THE BARREL
A fórmula complexa é criada pela mistura de mais de 100 lotes diferentes de whiskies de malte e de grãos. Após a mistura, o whisky é envasado em barris usados e maturado por mais alguns meses. Este processo de “casamento” harmoniza todos os componentes da fórmula, resultando num sabor suave. O engarrafamento é controlado com 51,4% ABV, quase equivalente a 90 provas britânicas, que os liquidificadores Nikka determinaram através de repetidos experimentos para atingir o perfil de sabor ideal. | The complex formula is created by blending more than 100 different batches of malt and grain whiskies. After blending, the whisky is filled into used barrels and matured for another few months. This "marriage" process harmonizes all components in the formula, resulting in a mellow taste. Bottling is controlled at 51.4% ABV, almost equivalent to 90 British proof, that Nikka blenders determined through repeated experiments to achieve the ideal taste profile.
€ 11

WHISKY NIKKA TAKETSURU PURE MALT
Um blend proveniente dos dois single malts Nikka, Taketsuru combina o forte carater Yoichi com a elegância e rigor de Miyagikyo. Este excecional whisky de puro malte é um tributo a Masataka Taketsuru, o pai do whisky japonês, fundador da Nikka. Na boca, este whisky tem um palato médio doce e untuoso, com sabores de cidra de maçã, canela, caramelo de manteiga, amêndoas e creme. Final longo e macio, cremoso, com toque frutado e picante. Cor dourada brilhante. | This is a signature label in honor of Nikka's founder Masataka Taketsuru, the first Japanese who mastered whisky-making in Scotland and brought this expertise back to Japan. This is an expression launched in 2020. While remaining a smooth and well-balanced blended malt, the formula further showcases an exquisite balance between elegant softness and deep complexity along with rich mouthfeel and smokiness.
€ 12

WHISKY NIKKA TAILORED PREMIUM BLEND
O Nikka Tailored, uma mistura premium do histórico fabricante de whisky japonês, é um digno embaixador do conhecimento e da cultura japonesa, bem como da experiência da Nikka. Misturado com precisão e delicadeza, este whisky é uma mistura principalmente de cevada maltada de Miyagikyo em Honshu e Yoichi em Hokkaido, juntamente com grãos Coffey Still. O resultado é um símbolo perfeito de equilíbrio, redondeza e suavidade, tantos adjetivos que caracterizam Nikka. | The Nikka Tailored, a premium blend of the historical Japanese whisky maker, is a worthy ambassador of the Japanese knowhow and culture as well as Nikka’s expertise. Blended with precision and delicacy, this whisky is a blend primarily of malted barley from Miyagikyo in Honshū and Yoichi in Hokkaidō, along with Coffey Still grain.The result is a perfect symbol of balance, roundness and softness, so many adjectives that characterise Nikka.
€ 19
